Burgerbevraging: open oproep | Pittem

Burgerbevraging: open oproep

Een aangename gemeente om in te leven, te wonen en te werken: dat willen we toch allemaal? Maar wat betekent dat precies voor jou? En wat hebben we daarvoor nodig?

De gemeentelijke diensten kunnen veel leren van jouw mening en advies. Zo kunnen ze zich een goed beeld vormen van hoe jij Pittem en Egem 'beleeft'. Als we binnenkort nieuwe beleidsplannen moeten maken, dan is jouw blik op onze gemeente van goudwaarde. Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan de burgerbevraging. 

Nu is het aan jou

Vanaf nu kan je de bevraging ook invullen als je niet uitgenodigd werd voor de steekproef. Hoe kijk jij naar de toekomst van Pittem? Hoe kan jouw buurt evolueren? Hoe zie je graag de gemeentelijke dienstverlening georganiseerd? Neem je kans en laat je mening horen. Deelnemen kan tot en met 15 oktober 2024

De burgerbevraging is volledig anoniem en wordt opgevolgd en verwerkt door een onafhankelijk onderzoeksbureau. De resultaten maken we aan het einde van het traject bekend. 

Open oproep

Wil je deelnemen aan de burgerbevraging (zonder uitnodigingsbrief)? Klik dan hier.

Invullen

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Steekproef

1.200 willekeurig gekozen inwoners ontvingen een vragenlijst in de brievenbus. Heb jij een brief ontvangen? Neem dan zeker deel. Dat betekent dat jouw antwoorden het beleid van de volgende jaren mee vorm zullen geven. Je kan deelnemen tot 1 oktober 2024

Steekproef

1200 inwoners ontvingen een brief. Dit betekent dat je deel uitmaakt van de steekproef. Brief ontvangen? Klik dan hier.

Invullen

Copyright 2024 - Gemeente Pittem - All Rights Reserved - Disclaimer - Privacyverklaring - Sitemap

Website door Ntriga.Agency